Camping

Seecamping Wolfgangblick

Camping Tent Nacht

Seecamping Wolfgangblick bevindt zich aan de Wolfgangsee tussen de bekende plaatsen Strobl en St. Gilgen en tegenover St. Wolfgang.

Ruime staanplaatsen en sanitair met onderscheidingen

Deze kampeerplaats is geopend van 1 mei tot en met 30 september en heeft 130 afgebakende staanplaatsen op een ondergrond van gras, de auto is toegestaan bij de ruime staanplaats. Er zijn zowel plekken in de zon, schaduw als halfschaduw beschikbaar. Er zijn twee gebouwen, aan de noordelijke zijde en zuidelijke kant van de camping, voor sanitaire voorzieningen, waarvan het zuidelijke gebouw recentelijk is gebouwd. Beide faciliteiten zijn schoon en opgeruimd. Door de jaren heen heeft Seecamping Wolfgangblick diverse onderscheidingen ontvangen voor hun sanitaire voorzieningen.

Daarnaast is er een stroomvoorziening aanwezig, omruilservice voor gasflessen, een verzorgingsunit voor campers, twee wascabines, een wasmachine en een wasdroger. Je kunt de wifi-verbinding van deze Wolfgangsee-camping gratis gebruiken.

Watersport en goede uitvalsbasis

Bij Seecamping Wolfgangblick bevindt zich een klein kiezelstrand en in de Wolfgangsee kan uiteraard gezwommen worden. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om in de buurt te waterskien, zeilen en surfen. Kleine kinderen zullen veel plezier beleven op de speelplaats. Vanaf half mei tot en met begin september is de campingwinkel geopend, waar je diverse producten kunt aanschaffen. Daarnaast zijn er ook een snackbar en pizzeria op de camping. Er bevindt zich een restaurant op 300 meter van deze kampeerplaats aan de Wolfgangsee.

Met een pontje is het mogelijk om het meer over te steken naar St. Wolfgang. De omgeving van Seecamping Wolfgangblick is prachtig en nodigt uit om te wandelen, fietsen en de omgeving en de nabijgelegen bezienswaardigheden te verkennen. Ook is de camping een prima uitvalsbasis voor tripjes naar onder andere St. Wolfgang, St. Gilgen, Strobl, Bad Ischl en Salzburg.

Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan op deze kampeerplaats aan de Wolfgangsee.

Tags