Bezienswaardigheden

Zomer Rodelbaan Strobl

Rodelbaan Strobl Wolfgangsee

De rodelbaan in Strobl aan de Wolfgangsee biedt al tientallen jaren plezier voor jong en oud. Het is een leuke en sportieve activiteit voor het gehele gezin.

Rodelbanen

Bij Zomer Rodelbaan Strobl aan de Wolfgangsee kan men uit twee banen kiezen. Beide rodelbanen zijn 1300 meter lang en het duurt ongeveer 5 minuten om van 795 meter hoogte naar de finish op 677 meter te gaan. De baan kent een verloop van 9.1%.

Openingstijden Rodelbaan Strobl

Deze rodelbaan bij de Wolfgangsee is van mei tot en met oktober geopend. In de maanden mei, juni, september en oktober opent deze reuzeglijbaan in Strobl haar deuren om 10:00 en sluit men om 17:00 uur. Tijdens de zomermaanden juli en augustus is de openingstijd hetzelfde, maar kan men tot 19:00 uur van deze rodelbaan genieten.

Route

De Zomer Rodelbaan Strobl ligt direct aan de B 158 route, op de locatie Gschwendt 268, 5350 Strobl. Het is mogelijk om direct bij deze Strobler rodelbaan te parkeren.

Tickets Rodelbaan

Deze rodelbaan heeft diverse tickets voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van de kaart hangt van het type ticket. Een kinderbergkaartje kost 2,20 euro (volwassenen 2,70), terwijl een dalkaart 4,20 euro kost (volwassenen 5 euro). Het is ook mogelijk om een kaart voor meerdere keren of een familiekaart aan te schaffen.