Vakantiehuis Boeken

Vakantiehuis Wolfgangsee Oostenrijk Salzkammergut

Ben je op zoek naar een vakantiehuis aan de Wolfgangsee? Rondom dit prachtige Oostenrijkse meer is er voor elke reiziger, in zomer en winter, en voor ieder reisbudget wel een goed vakantiehuis of appartement te vinden! 

De vakantiewoningen, vakantiehuizen en appartementen zijn tijdens ieder jaargetijde beschikbaar, of je nu in de zomer naar de Wolfgangsee gaat, of tijdens de wintermaanden om te genieten van de wintersport in de omgeving. De accommodaties kun je zowel voor een korte tijd, bijvoorbeeld een midweek of een weekendje weg, of een langere tijd boeken, denk bijvoorbeeld aan een heerlijk lange vakantie aan de Wolfgangsee.

Vakantiehuis aan de Wolfgangsee, een uitstekende optie

Wil je fietsen rond het meer? Ben je liefhebber van bergsport of kijk je uit naar watersport-activiteiten in of op de Wolfgangsee? Of sta je graag op de lange latten en ga je op wintersport naar Oostenrijk? Een vakantiehuis aan de Wolfgangsee is een uitstekende optie voor tripjes in de regio, zoals bijvoorbeeld naar de dorpen St. Wolfgang, St. Gilgen of Strobl, of voor sportieve activiteiten, zoals wandelen en fietsen in de omgeving.

Vind een vakantiehuis aan de Wolfgangsee: