Camping

Romantik-Camping Wolfgangsee Lindenstrand

Camping Tent

Romantik-Camping Wolfgangsee Lindenstrand ligt in de buurt van de bekende plaats St. Gilgen, direct aan de mooie Wolfgangsee. Deze kampeerplaats is zowel geschikt voor de actieve vakantieganger, als voor reiziger die komen voor hun rust.

Ruime kampeerplekken aan de Wolfgangsee in de zon en schaduw

Deze Wolfgangsee – camping is geopend van 1 april tot en met 15 oktober en deze kampeerplaats heeft ruime plaatsen in de zon, half-schaduw en in de schaduw. Er zijn 150 staanplaatsen en de auto is toegestaan bij de staanplaats. De plekken zijn duidelijk afgebakend met hekjes, fruitbomen of struiken. Er is stroom aanwezig, wateraansluiting en rioolaansluiting op de staanplaats, een verzorgingsplek voor campers en de meeste paden zijn verhard. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en het gebruik van wifi is gratis.

Nieuwe en schone sanitaire voorzieningen

Gasten van deze camping aan de Wolfgangsee zijn onder de indruk van de sanitair-faciliteiten. Er zijn twee gebouwen, waarvan er een nieuw is, beide voorzieningen zien er opgeruimd en zeer schoon uit. Er zijn 16 wascabines en de voorzieningen zijn ook geschikt voor rolstoelen. Daarnaast zijn ook een wasmachine en wasdroger aanwezig.

Activiteiten Romantik-Camping Wolfgangsee Lindenstrand

Er is op Romantik-Camping Wolfgangsee Lindenstrand veel te doen. Op deze plek is een speeltuin, indoor-speeltuin en sportterrein aanwezig. De camping ligt direct aan de Wolfgangsee en heeft een kiezelstrand, en je kunt hier heerlijk zonnen, zwemmen, surfen, snorkelen, en zeilen. Het is ook mogelijk om een boot te huren. Er is een annimatieprogramma, er worden interessante excursies georganiseerd en er zijn ook wandeltochten onder begeleiding van een gids.

De omgeving is prachtig en vanaf Lindenstrand zijn er diverse fietsroutes en wandelpaden. Ook is het een goede uitvalsbasis voor trips naar onder andere St. Wolfgang, St. Gilgen en Strobl. De bekende steden Bad Ischl en Salzburg liggen op prima rijafstand van deze camping aan de Wolfgangsee. Trips naar de Zwölferhorn nabij St. Gilgen en een trip met de historische trein naar de Schafberg in de buurt van St. Wolfgang zijn ook een aanbeveling waard.

Campingwinkel en restaurants

In de campingwinkel koop je diverse producten voor koken en verblijf op de camping. Er is een pizzeria op de camping en indien je in een restaurant wilt eten, dan vind je in de onmiddellijke nabijheid diverse mogelijkheden.

Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan op Romantik-Camping Wolfgangsee Lindenstrand. Er zijn ook een hondenveldje en hondendouche aanwezig.

Tags