Bezienswaardigheden

Dorf der Tiere aan de Wolfgangsee

Dorf der Tiere Geit Kind

Het Dorf der Tiere (Dorp van de Dieren) is een uitstekende bestemming in Abersee aan de Wolfgangsee voor families met kinderen.

Dieren in het dorp

In het Dorf der Tiere vind je diverse diersoorten, die je kunt aanschouwen, aanraken en voeren. Zo zijn er onder andere schapen, varkens, ganzen, parkieten, geiten en konijnen.

Daarnaast kun je in het Dorp van de Dieren ook op trampolines springen, in het zand naar goudstukken zoeken, zandkastelen bouwen, op traktoren rijden, in de grote speeltuin spelen en meer! Als je hongerig bent of dorst hebt, dan is er een Imbiss, waar je diverse dranken en hapjes kunt nuttigen. Bij de Imbiss kun je ook het voedsel aanschaffen om de dieren in het dorp te voeden.

Openingtijden en prijzen

In 2019 is het Dorf der Tiere in Abersee aan de Wolfgangsee geopend van 09:30 uur tot 19:00 uur. De toegangsprijs tot het dierendorp is 4 euro per persoon, kinderen tot 3 jaar gaan gratis naar binnen.

Honden toegestaan

Honden zijn in het Dorf der Tiere, mits aangelijnd, toegestaan. Het park houdt zich echter het recht voor om honden te weigeren, bijvoorbeeld als het erg druk is of als het een zeer grote hond is. Bezoekers met honden worden verzocht voor de zekerheid een muilkorf mee te nemen.