Bezienswaardigheden

AbArena aan de Wolfgangsee

Edelstenen

De AbArena is een pretpark aan de Wolfgangsee en is een leuk uitstapje voor het gehele gezin.

Springkussens, speelplaats en trampolines

Kinderen zullen heel veel plezier hebben in de AbArena, want er is voor hen veel te zien en te doen! Zo zijn er onder andere springkussens, glijbanen, schommels, een speelplaats met watersluizen en trampolines.

Edelstenen, Paddler en Western-stad

In de edelsteenmijn kunnen de kleine schatzoekers edelstenen vinden, die ze kunnen wassen en mee naar huis mogen nemen. In de Western-stad kan er veel geklommen worden en is er veel actie. Er wordt ook een Power-Paddler cursus aangeboden in een speciaal daarvoor aangelegd zwembad, waar de kids leren hoe men peddelt. Ook de oude stoomlokomotieven zijn zeer interessant.

Ook als het weer niet meewerkt, dan is AbArena aan de Wolfgangsee nog steeds een goede bestemming. In de overdekte ruimte van dit pretpark zijn er onder andere tafels met speelgoed bouwblokken, een grote zandbak, speeltuin, ballenbak, trampolines, glijbaan en elektrische go-karts.

Openingstijden en prijzen

AbArena Wolfgangsee is vanaf de paasvakantie geopend. Het speelpark opent haar deuren van 10:00 uur tot 18:00 uur. Van 24 april tot en met 27 juni 2019 is AbArena geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Tijdens de pinkstervakantie is men dagelijks geopend en van 28 juni tot en met 9 september is men ook iedere dag geopend. Vanaf 10 september tot en met 21 oktober zijn de dagen waarop men dit pretpark kan bezoeken weer vrijdag, zaterdag en zondag.

Volwassenen en kinderen betalen in 2019 een entreeprijs van 9,90 euro. Er geldt een goedkoper tarief voor groepen vanaf 10 personen en gepensioneerden.

Honden niet toegestaan

Honden zijn niet toegestaan, maar je viervoeter kan wel afgegeven worden bij de ingang, waar honden met vers water verzorgd zullen worden.